LLumar sigurnosne folijeZahvaljujući posjedovanju vrhunske proizvodne tehnologije i ogromnom iskustvu, CPFilms je sposoban proizvesti najkvalitetnije zaštitne folije na svijetu. Sigurnosne folije su nevidljivi zaštitni sloj na staklu, a koji u slučaju nezgode sprečava moguće tjelesne ozljede koje bi nastale lomljenjem i raspršivanjem stakla, štiti imovinu od provalne krađe ili drugih nasilnih radnji, vandalizma, i sl. LLumar folije za ravna stakla se mogu postaviti na već ugrađena stakla ili prozore, čime se osigurava jednostavno i ekonomično rješenje u vezi sa mogućim problemima vezanim za tradicionalno staklo.

LLumar sigurnosna folija, postavljena na unutrašnju stranu prozorskog stakla, povećava njegovu čvrstoću, a posjeduje sposobnost da i polomljeno prozorsko staklo drži na svome mjestu, što može i spasiti život, a također štiti i od tjelesnih ozljeda. Prema tome, ove folije pružaju sigurnost Vašem domu ili poslovnom prostoru, drže na udaljenosti neželjene posjetioce, te umanjuju eventualne štete nastale uslijed elementarnih nepogoda. Folija poboljšava kvalitetu ravnog stakla, a također i odgovara svim europskim i domaćim zdravstvenim i sigurnosnim propisima. Folija je u stanju napuklo staklo održati u jednom komadu.

U odnosu na druge LLumar proizvode, sigurnosne folije se razlikuju najviše po svojoj debljini. Raspolažemo raznim debljinama folija (100, 150, 175, 200, 275 i 375 mikrona). Sigurnosne folije su optički čiste, prilagođavaju se osobinama stakla, ne iskrivljuju sliku, a postoje i u boji, s termo-izolacijom, kao i s efektom ogledala, a mogu se postaviti i na automobilska stakla. Naše sigurnosne folije raspolažu sa svim važećim i potrebnim ocjenama kvalitete prema najzahtjevnijim postojećim tehnološkim standardima (ANSI, BS, DIN, EN).

Oružane snage u više država, diplomatska i konzularna predstavništva, kao i međunarodne organizacije poput Ujedinjenih Naroda i Europske Unije sa svojim ograncima, oprijedijelile su se za LLumar sigurnosne folije, upravo zbog vrhunske zaštite koje one pružaju. Svaka sigurnosna folija, što se tiče ove grane industrije, sadrži najjači i najtrajniji zaštitni sloj protiv ogrebotina, što osigurava korištenje bilo kojeg tradicionalnog načina ćišćenja stakla, a da se pri tom folija ne ošteti. Napominjemo da svaka folija sadrži zaštitni sloj s filterom UV zraka, čime je omogućeno filtriranje čak do 99,9 % ultra-violetnih zraka, a time se u znatnoj mjeri umanjuje opasnost od izblijeđivanja preko ostakljenih površina, te se umanjuje mogućnost kožnih oboljenja kao što je rak kože.