Ušteda energije

LLumar umanjuje troškove energije i do 15%

Značajna ušteda. Brz povrat investicije. Pametno ulaganje.
Energetski štedljiva LLumar folija može povećati performanse skoro svakog prozorskog sustava, značajno umanjujući energetsku potrošnju i zahtjeve. Profesionalne revizije energije pokazale su da građevine s LLumar folijom za uštedu energije mogu ostvariti godišnje uštede energije i do 15%, smanjiti emisije karbona i imaju povrat investicije u prosječnom periodu od 3 godine.

Da li je Vaša građevina energetski učinkovita?

Jedna trećina tereta hlađenja građevine dolazi od prodora solarne topline koja ulazi kroz prozore i skoro 75% svih postojećih prozora su energetski neučinkoviti. LLumar nudi ekskluzivni proces Energetske Revizije koji koristi naširoko prihvaćenu DOE-2 analizu za određivanje koliko LLumar može unaprijediti učinkovitost u ostvarenju značajnih ušteda i brzog povrata investicije. LLumarov proces Energetske Revizije je jedini alat u industriji koji je bio nezavisno potvrđen od strane najveće svjetske tvrtke za energetske investicije.

Isprobajte LLumarov "One Minute Challenge™" (Jednominutni Izazov) sada kako bi procijenili Vaš potencijal uštede energije i prijavite Vašu građevinu za potpunu energetsku reviziju

Kako radi prozorska folija?

Izrađena od čvrstih poliesterskih laminata i spojenih obloga, energetski štedljiva LLumar folija:

    * Umanjuje prodiranje topline solarne energije do 85%
    * Blokira 99% štetnih UV zraka
    * Poboljšava komfor smanjenjem topline i blještanja
    * Low-E (niska emitivnost) folija poboljšava izolacijske karakteristike za cjelogodišnje uštede