Zaštita za boju i lak vozilaNevidljiva, Postojana zaštita

LLumar folija za zaštitu auto laka (PPF) pomaže zaštititi boju i lak Vašeg vozila od kamenčića, buba, abrazije i utjecaja vremena. Dizajnirana specijalno da pristaje Vašem vozilu, čista prozirna i fleksibilna folija pokriva većinu mjesta koja su podložna navedenim oštećenjima, kao npr. poklopac motora, ogledala i odbojnici, ne zahtjevajući bušenje rupa ili specijalne držače poput drugih proizvoda.

Zaštitite lak i boju Vašeg vozila

Zaštitite Vašu investiciju u vozilo sad i pomozite eliminirati potrebu za skupe popravke i bojanje kasnije. Održavanje je lako - jednostavno očistite, operite i pređite voskom Vaše vozilo kao što ste radili i do sada. Ovaj gotovo nevidljiv, dugotrajan materijal nudi izvrsnu zaštitu i neće utjecati na završnu boju vozila.

Koristeći vlastitu tehnologiju nazvanu PrecisionCut™, svaki uzorak LLumar folije za zaštitu auto laka je računalno generiran i precizno rezan prema tvorničkim specifikacijama kako bi se osiguralo savršeno prijanjanje svaki put. LLumar folija za zaštitu auto laka dizajnirana je protiv pucanja, guljenja, nastajanja mjehurića, te neće požutjeti, samim time garantirajući zadržavanje visokog sjaja nakon postavljanja od strane autoriziranog LLumar partnera.