Zaštita od Sunca i UVKada govorimo o odabiru prave folije za Vaše vozilo, tržište je zaista veliko. No, Vi želite i više od izbora. Želite onaj najbolji izbor. Za najbolje performanse izaberite LLumar.

Solarna zaštita

Sunčeve zrake mogu uzrokovati da unutrašnjost vozila postane nepodnošljivo vruća. Postavljajnjem folije visokih performansi možete smanjiti temperaturu površina unutrašnjosti vozila za čak 16°C osiguravajući ugodniju vožnju, smanjujući opterećenje klima-uređaja i štedeći gorivo.

Zaštita od UV zračenja

Ultraljubičaste (UV) zrake mogu uzrokovati štetu na unutrašnjosti vozila - ali i ljudskoj koži. LLumar folija formira zaštitnu barijeru koja blokira do 99% UV zraka, što uvelike produljuje novi izgled interijera Vašeg vozila, a i štiti Vas i Vaše putnike od izlaganja štetnim UV zrakama.

Kvaliteta

Kako bi se osigurala trajna kvaliteta, sve LLumar folije profesionalno postavljaju visoko educirani tehničari. Naš LLumar HPR adheziv poznat je diljem svijeta po svojoj čvrstoći, izdržljivosti i optičkoj čistoći. Ova kvaliteta i predanost detaljima dati će Vam povjerenje da ste odabrali najbolji mogući izbor.